Вовед во Weifang Ruixiang Plastic Product Co., Ltd

Weifang Ruixiang Plastic Product Co., Ltd. се наоѓа во градот Weifang, провинцијата Шандонг, кој е многу блиску до аеродромот Кингдао.Ние сме водечки производител на производи од PE за еднократна употреба со повеќе од 19 години искуство.

Нашите главни производи се TPE, CPE, LDPE, HDPE ракавици, PE престилка, торба за тесто и торба со коцка мраз.Сите овие производи можат директно да контактираат со храната.Поседуваме две фабрики и вкупно 160 линии и опремени со автоматски машини за манипулација.Сите овие машини можат ефикасно да произведуваат производи со добар квалитет и патентни предности преку нашиот сопствен дизајн и иновации.

 

ДЕТАЛИ6

 

Нашата фабрика е ревидирана од BRC и BSCI секоја година.И нашите производи можат да го задоволат стандардот на Законот за храна на ЕУ, ФДА и Јапонија.

Имаме професионален инженерски тим, ефикасен тим за продажба и конкурентна ценовна супериорност, што може да привлече клиенти од целиот свет.

Нашите главни клиенти се SUBWAY, KFC, Walmart, Ito Yokado и така натаму.Извезувавме во повеќе од 150 земји, а наши главни странски пазари се Америка, Јапонија и Европа.

Минатата година произведовме 60 милијарди парчиња ракавици.Давајќи ни шанса да започнеме соработка и ќе добиете сигурен партнер.Без разлика на цената или услугата, со нетрпение очекуваме да слушнеме од вас топло.


Време на објавување: Јуни-16-2022 година